mandag, april 28, 2008

Nu blir` jeg fandme ærgelig........


Denne skønne ponco med ærmer, str. 40 er strikket i lang yarns tosca 55 uld 45 acryl - jeg har strikket som en sindsyg for at få den færdig, og skulle lige skylle den op inden brug. På bandarolen står der maskinvask 30 grader uden skyllemiddel. og jeg vælger at vaske den på 20 grader uden noget. og se nu bare en skøn minimodel (str. 10 år) der kom ud af det !"#¤%&/()(/&%¤#¤%&/()=? BANDEORD. Jeg har allerede besluttet at jeg klager i morgen, for det kan simpelthen ikke være rigtigt at jeg skal give 300 kr. for garn der ikke kan vaskes efter bandarolens anvisninger - ØV ALTSÅ !"#¤%&/()=? flere bandeord!!!!!!!!!!

14 kommentarer:

PiaT sagde ...

Jeg kan dælme godt forstå, at du bander... sikke noget skidt, at den ikke kan vaskes, når bandarolen siger det...
Er spændt på næste afsnit, så vi kan høre, hvad forhandleren siger...
Trøsteknus fra Pia-Malmö

Dana Watsham sagde ...

Ja, der er ikke andet at gøre end at lade forhandler/fabrikant få HELE smøren. Forbistret ærgerligt at få det store arbejde ødelagt på den måde, når garnet nu skulle være maskinvaskbart!

Lene Sophie sagde ...

Øv øv øv den forhandler fortjener det råt og usødet og det er lige før de skal strikke en ny til dig eller pengene tilbage og gratis garn til en ny....

Christa sagde ...

Men den ku´ ellers være blevet flot ;-)
NEJ - altså - sorry - det må man ikke joke med - - - jo flot - men hvor er det da bare #££$$¤~~&§¤$ og for meget!
Det er i hvert fald dårlig reklame for butikken + garnet, hvis ikke de tager din klage alvorligt!!!! Vi er jo mange, som i så fald kan få det at vide!!!!

Inger Risengaard sagde ...

Den skulle måske have været vasket på uldprogram, 30 gr. på uldprogram og 30 gr. på evt. finvask er ikke det samme - har prøvet det, med samme resultat.
Men ØV ØV penge og et stort arbejde er spildt
KH Inger

Anette sagde ...

For dytten da. Jeg forstår din banden. Lad os høre fortsættelsen.
Held og lykke med forhandleren.
Hilsen Anette

kludemutter sagde ...

øv, hvor er det ærgeligt.
For den ser godt nok flot ud.
Det skulle jo nok have været på uld program. Det kunne de godt have skrevet mere tydeligt, spændt på at høre hvad de siger.

Britta sagde ...

Jeg har strikket i Tosca og har vasket det både på uldprogram (30 grader) og håndvaskprogram (0 grader) uden nogle problemer!
Det lyder som om de har glemt at komme akryl i det du har fået ;-)

Fríða sagde ...

arrrgh, hvor ærgerligt! modellen er ellers drönlækker, hvorfra er opskriften, eller er den ud af hovedet?
kh.fra Island
Frida

Tineke sagde ...

Jeg bander lige med dig! Jeg er spændt på hvad forhandleren har at sige, for det burde erstattes og klages videre til leverandøren.

Anonym sagde ...

Åh, Tina det er bare SÅ ærgerligt. Jeg har oplevet noget tilsvarende med stof. Fik at vide at det var min egen skyld, fordi jeg ikke i stedet for skånevask havde næsten kogt det. Det er ikke alt, jeg tror på, så jeg har ikke handlet der siden. Iøvrigt, du formulerer dig meget behersket sagens alvor taget i betragtning, jeg havde da mindst regnet med at lære et par nye bandeord. ;-)
Trøsteknus, Birthe

Sanne B. sagde ...

Bare giv dem tørt på. Plus moms!
kh
Sanne B

Jette sagde ...

Kan kun følge alle de andre, mega ærgerligt med det store arbejde. Har selv strikket i Tosca, mener at det var ren uld og den krøb ikke..

Anonym sagde ...

Jeg har haft samme oplevelse med et af Langs andre garner. Og man bliver bare så ærgerlig. Min fine bluse endte som legetøj for hundene - bare så det da i det mindste tjente et formål. Jeg vaskede endda blusen i hånden, i uldvaskemiddel, men det gik galt for den, da jeg skånecentrifugerede den. Det kan godt være, at Langs garn er godt - jeg køber det bare aldrig mere.
Hilsen Gitte H.