søndag, juni 29, 2008

Peacock billede


Så blev det endligt færdigt, synes det har taget en eeeevighed, men det har det faktisk ikke, havde bare svært ved at gennemskue hvordan det helt præcist kom til at se ud. Så kan tiden jo godt føles laaaang. Tror jeg har været omkring 3 uger om det.
Jeg har brugt lige knapt 6 ngl. Arwetta strømpegarn, og som det kan ses er det karry-gult. Nu skal jeg ud i morgen og se at finde en plade til at blogge det på - vi har ikke noget gulvtæppe det kan sidde på - og vores seng - tjaaa jeg ved sørme ikke rigtig.
Nu skal jeg så finde et nyt projekt - ikke at jeg lige står og mangler - men det skal være noget der er hurtigere end dette. Jeg trænger frygteligt til noget med speederen i bund :-) Jeg har faktisk også nydt at strikke dette, men det er altså ikke særligt TV venligt, og man skal hele tiden have hoved og øjne med sig. Men ellers et skønt strikke projekt som jeg tror jeg bliver meget meget glad for. :-)

4 kommentarer:

Lene Sophie sagde ...

Hold da op hvor er det smukt...
Og kun 3 uger om det, jeg er imponeret.

Bente sagde ...

Flot arbejde - er spændt på hvad du skal strikke med speederen i bund. Tre uger til dette store arbejde er da meget hurtigt.
Hvis du ikke ligefrem har en vandseng er sengen et meget godt sted at spænde sjalet op.

Anonym sagde ...

hi mate, this is the canadin pharmacy you asked me about: the link

Integration sagde ...

Hvor er det flot! Vil du dele opskriften?
Kh Karina karinaholm@gmail.com